Abrudanu, Mocan, Haller şi Stanciu – pe lista PP-DD la parlamentare

Partidul Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) Sălaj are, fără doar şi poate, una dintre cele mai interesante formule cu care va ataca parlamentarele din această toamnă. Aproape toţi cei care vor candida pe listele acestui partid, în colegiile din Sălaj, au deja notorietatea necesară pentru a depăşi handicapul cu care pornesc în campanie alţi candidaţi de la alte partide mult mai… celebre.
Fost candidat independent la Primăria Şimleu Silvaniei, Ioan Mocan, apare pe lista PP-DD ca şi candidat pentru un fotoliu de deputat în Colegiul Şimleu. În stilu-i caracteristic, Ioan Mocan ne explică decizia sa de a candida pe listele PP-DD: „De ce am ales acest partid? Pentru că-mi place foarte mult de el, pentru că sunt şi eu un om din popor şi pentru că, în alte partide, mi-au fost închise uşile în nas”. În acelaşi contex, Ioan Mocan îşi exprimă speranţa că la alegerile parlamentare va obţine, în oraşul Şimleu, un număr de voturi similar cu cel de la locale, şi anume peste 1.700. „Iar dacă stau bine şi mă gândesc cât de mult mă iubesc oamenii din comunele colegiului în care voi candida, oameni cărora le-am făcut mult bine, consider că şansele mele să obţin un mandat de deputat sunt destul de mari”, este de părere reprezentantul PP-DD Sălaj.
Un alt candidat cu greutate în curtea „pepedediştilor” este Onorica Abrudanu, fost subprefect de Sălaj, susţinut la acea vreme de PDL, partid din partea căruia a candidat în 2008 pentru un loc în Senatul României, în colegiul Zalău – Jibou. De această dată, Onorica Abrudanu va candida la Camera Deputaţilor, colegiul Zalău. „După ce mi-a fost refuzată cererea de a reintra în PDL şi de a candida pe listele acestui partid la alegerile din toamnă, am primit oferta celor de la PP-DD. Mă bucură nespus acest lucru, atâta timp cât am fost primită în acest partid cu braţele deschise”, ne-a declarat Onorica Abrudanu, care a adăugat că eşecul reîntoarcerii în PDL se datorează atitudinii unui grup format din foşti colegi de partid, care au decis să-i respingă doleanţele. Ce-i drept, una dintre dorinţele sale era să candideze în Colegiul Zalău, la Camera Deputaţilor, însă intenţia sa era una şi aceeaşi cu cea a preşedintelui PDL Zalău, Claudiu Bârsan.
Lista candidaţilor PP-DD la alegerile parlamentare ar putea continua cu Otto Haller – Colegiul Cehu Silvaniei, care vrea un mandat de deputat. Şi liderul filialei judeţene a partidului, Alin Demle, îşi doreşte o poziţie în Senatul României, însă pe Colegiul Cehu Silvaniei – Şimleu Silvaniei.
Cel mai probabil din cauza faptului că ar putea fi întrebat „de ce a ales să fie membru a trei partide în nici măcar un singur an”, deşi noi mărturisim că nu aveam astfel de intenţii, Gheorghe Stanciu a refuzat orice contact cu reprezentanţii redacţiei noastre. Acest fapt nu ne opreşte să dăm crezare unor „informaţii pe surse” din cadrul PP-DD Sălaj, potrivit cărora fostul ţărănist, pedelist etc., actualmente „pepe-dedist”, va candida pentru un fotoliu în Senat, în Colegiul Zalău-Jibou.
Cât despre candidatul PP-DD în Colegiul Jibou, la Camera Deputaţilor, încă se mai aşteaptă decizia celor de la PSD, care sunt nevoiţi să aleagă între actualul deputat Iuliu Nosa şi Dan Ghiurco. Se pare că, până la urmă, social-democraţii sălăjeni vor alege experienţa, astfel încât Dan Ghiurco are toate şansele să urce în barca PP-DD Sălaj. Asta dacă nu a făcut-o până acum…

54 Thoughts to “Abrudanu, Mocan, Haller şi Stanciu – pe lista PP-DD la parlamentare”

  1. adelina

    In sfarsit un om care ne reprezinta! Succes domnule Mocanu, succes domnule Diaconescu! Scapati tara de ciocoi si cresteti nivelul de trai asa cum ne-ati promis! Hai PP-DD!

  2. Jupanu

    Vai de trogodti astia Mocane la tine vin dupa 20.000 de euroi

  3. Anonim

    Onorico cu bratele deschise ai fost primita cind erai ospatarita tinara ,demult,tare demult,acum posturile de ospatar la parlament sint ocupare de altele tot tinere si frumoase asa ca sansele tale sint nule cum si tu esi de altfel.Ti-o trecut vremea ca la hribe toamna. Acolo e nevoie si de un pic de scoala nu numai de scoala vietii. Acum toti te refuza,ce sa-i faci……

  4. Anonim

    Mocanu de cate ori pornesc laptopu tu esti in alta parte lider sindical , lider PUNR ,lider PDL , lider PPDD se vede in realitate ca esti un Pacala Traseistu nu tie rusine gunoiule …

  5. un...artist

    Dan Ghiurco la PPDD ?!!!? Asa o fi; Dar stiti de ce? Fiindca postul de televiziune OTV era pe urmele lui si ale lui Balanean pentru nenorocirile ce le-au facut cetatenilor din Cuceu… stiti voi, cariera, zacamintele de uraniu, acord de mediu obtinut cu cantec…Te-ai scos Dane si l-ai scos si pe penalul de bala, dar sa stii ca mai sunt si alte televiziuni si ziare ce stau la panda…se strange latul…

  6. pana unde merge nesimtirea, dorinta de parvenire, !!!! ce ati facut pentru orasul si judetul nostru???? nici unul nu sunteti bun, oamenii orasului nostru nu sunt prosti – cum sa ne reprezinte haler, onorica, stanciu dertaiatul, mocan din popor, nosa satul si el de el etc….retrageti-va cat mai aveti o farama de simt ca altfel VAI DE CAPUL NOSTRU CU ASA OAMENI!!!!

  7. Anonim

    mocanule pe unde ai disparut ca nu te vede nici corhazu in simleu aista si nu ii un oras ase de mare

  8. sustinator

    Mult succes D-le Mocan , nu va fi usor in campanie , dar noi avem incredere in dvs.

  9. ion

    Mai Nelu,cum dracu de le faci pe toate cu kuru in sus ? Tu esti om serios ?

  10. anonim

    Daca,prin absurd,mocanu ar ajunge in parlament, nu ar trece nici 24 de ore de la procesul de validare si s-ar si apuca de treaba(singura,de altfel,pe care stie sa o faca)si anume aceea de a fura cum a facut pe la Schela din Suplacu de Barcau si,mai nou,In pe la regia nationala de imbunatatiri funciare unde a fost si ceva sef.La lucrarile autoatribuite de acolo a folosit,la greu si la negru,mecanici de utilaje grele de la Suplacu de Barcau care intrau in conc.med. de la serviciu.Da,mocanu este din popor,ca noi toti ceilalti dar el,spre deosebire de noi,a furat de la popor si,pentru a compensa a inceput de mai multa vreme sa dea poporului din care se trage ,muzica si circ.Cu DD circul va fi maxim.tine-o tot asa mocane;da poporului tau CIRC ca,de piine nu mai are nevoie.In rest mocane,mintea putina pe care o ai nu te va ajuta sa faci multi purici prin parlament.

  11. Anonim

    EPAVELE si PARASUTA

  12. adelina

    Hai Dan Diaconescu! Hai Ioan Mocan! Mergem impreuna

  13. Anonim

    alin demle senator?????? doamne fereste unde am ajuns!!!!!

  14. anonim

    Adelina;ai un nume foarte frumos.Nu-ti murdari numele asociindu-l cu cei de mai sus.De ce vrei sa mergi cu ei cind nici ei nu stiu inspre unde merg?.Pare-se Adelina ca esti o fata tinara dar si isteata in acelasi timp si ,poate,datorita tineretii tale nu-ti dai seama ca…circarii…gen…au personalitati duble sau chiar triple si,de fiecare data si in orice situatie ei isi arata doar aceste fatete,pe cea adevarata ascunzindu-o.Adelina,ai putea spune de ce? Eu te sfatuiesc sa mergi pe un alt drum si sa-ti doresti altceva .

  15. ion

    Adelina e fata unui fost militian consilier psd care ii spala budigaii la mocanu.Spor la lins!

  16. sustinator

    Incepeti cu acelasi limbaj suburban , greu va fi in campania aceasta. Daca aveti o parere asa proasta despre candidati de ce va bateti capul cu ei ?

  17. privitor

    Harnicuta tantita asta onorica! a inceput la prm, a trecut pe la toate celelalte partide si acum adasta la pp-dd ! zau ca ar trebui aleasa ! aleasa de miss nonscrupule fara rusine! RUSINE!!!

  18. pasca domitian

    Va rog sa nu il mai blamati pe domnul Nelu Mocanu.Noi care il cunoastem stim ca e un om de omenie,pornit de jos,dintre noi.A ajuns prin truda sus,ne-am ajutat unul pe altul si e bine.Succes domnule Nelu!

    1. Domitian Pasca

      Se pare ca unii oameni nu au ce face numai sa scrie in numele altora. Domnule „pasca domitian octombrie 10, 2012 at 4:52 pm” ajung sa te compatimesc pentru ca folosesti numele meu pentru a posta fel si fel de mesaje. Tin sa cred ca esti egal cu 0 si reprezinti pleava societatii. Postati fratilor in numele vostru nu in numele altora. Chiar nu v-ati plictisit de atata prostie. Zicea cineva … Doua lucruri stim ca sunt infinite, universul si prostia umana, insa la ultima ma mai gandesc. Nu ma cobor la nivelul vostru sa postez la fiecare comentariu pe care il faceti in numele meu. O zi buna.

  19. Anonim

    adevarul este ca e o echipa intresanta. le urez succes. decat bode mai bine mocanu,decit talos mai bine abrudan, decat nosa mai bine orice pp-ist, decat vegh mai bine demle

  20. silviu

    alin ai facut o echipa buna.felicitari.mai convis ai votul meu

  21. maxim

    sant din buciumi . iar aici va asigur ca alin demle va avea 100% voturi doar are radacinile in comuna noastra.valea agrijului e cu tine.vom vota pp-dd.

  22. anti pdlsi anti usl

    daca farcas primarul din cizer a venit si a spus ca el voteaza pp-dd desi este primar pdl ce mai vreti. mocanule cizerul e cu tine

  23. suporter

    ALIN DEMLE A FOST ALATURI DE ECHIPA DE FOTBAL DIN SIMLEU.ESTE DE NOTA10 LA FEL SI MOCANU PE RESTUL NU II CUNOSC

  24. AU TAIAT SALARII

    VRETI SA VOTAM CU BODE CARE A TAIAT SALARIILE SI PENSILE.EU VOTEZ PP. OROS UN GUNOI. BAGAREAN UN UMFLAT

  25. adelina

    pentru mine domnul Dan Diaconescu si domnul Mocan sunt ultima speranta. Sunt oameni inteligenti, cu solutii, care au comfirmat de atatea ori, fara prea multe tromboane si minciuni.

  26. MURESAN

    demle alin este un fost coleg de scoala si vreau sa va spun ca este un monument de corectitudine.eu as vota cu el dar locuiesc in romanasi pacat

    1. Anonim

      Un monument al prostiei!

  27. Anonim

    traiasca pp-dd sa traiesti onorica.ai ales bine

  28. Anonim

    un lucru e clar ,ca nu iese bode si cu asta cred ca toti cei trei fosti candidati la pdl (abrudanu,mocan si stanciu) in 2008 isi ating scopul,il retrimit pe d-nul bode la serviciu.cred ca i-au pastrat cei de la electrica locul caldut

    1. Anonim

      nu iese nici oros ,atunci cine?,mocanu?

  29. Ioan C.

    Atât de mulți se uită în gura unui țigan excroc din Caracal și vor să voteze partidul bâlbâit Pî,Pî-Dî,Dî încât chiar că nu mai este nici o speranță cu România. Mai jos nu se poate, poate doar un partid al maneliștilor să aibă succes mai mare.

  30. Anonim

    sa ne fereasca d-zeu sa ne reprezinta astea de au ajuns acum candidati din partea pp..dd.. Daca ajungem sa fim reprezentati de astfel de oameni atunci e clar…. NOI TREBUIE SA PLECAM DIN TARA ASTA…… cred ca chiar asa de rau nu o sa ajungem

  31. Anonim

    Mai ingusti la minte ca PPDDistii nu exista :))
    Cine se-aseamana se aduna..

  32. veronica zalau

    votam pp-dd,

  33. pentru popor

    TOTI CEI CARE VA PLACE CUM TRAIT ACUM VOTATI PDL OSD ONL,UDMR.NOI RESTUL O SA FIM DE PARTEA PP-DD-ULUI

  34. anonim

    Adelina,spune-mi cu ce a confirmat pina in prezent DD;dar Mocanu? Ca sunt amindoi de valoare indoielnica este adevarat cum adevarat este si faptul ca,ceea ce proslaveste DD este doar de natura sa atraga o parte a romanilor pe care apoi sa-i dezamageasca.Nu uita Adelina ca toti cei care au nume care se termina cu …escu,nu sunt buni,in general de sefi darmite de presedinti.In ceea ce-l priveste pe Mocanu,Adelina,las-o mai usor.Asta daca nu-a asa cum spune Ion.Dealtfel Mocanu se cam da la fetele de la pensiunea Randra.

  35. adelina

    Probabil sunt barfe. Mocan Ioan este om dintre oameni la fel ca si DD. S-a luptat cu morile de vant la Suplac. Este adevarat, si-a facut si dansul ceva banuti, vorbeste mai urat dar parerea mea este ca va reprezenta oameni. Hai Mocanu! Hai Dan Diaconescu

  36. adelin

    cand o vad pe adelina ce scrie imi vine sa imi bat parintii pt acest nume

  37. ionut

    bravo mocane,te sustine si domnul doctor domitian!!Si Ionescu iti ascunde dosarele!Hai bactalo!

  38. adelina

    pentru adelin: asta e problema cu toata lumea. se cred mai destepti decat restu’. cu ce e mai prost domnul Mocan? Hai Dan Diaconescu!

  39. Anonim

    Morile de vint cu care s-a luptat Mocanu i-au adus citiva saci de bani de la Suplacu de Barcau.Daca esti sustinatoarea lui,impatimita,trebuie sa stii acest lucru p.tru ca ,la vremea acelei lupte,stiau de saci sute de oameni.Adelina,ce vei face daca nu iese Mocanu la incercarea cu DD?El va trece la UDMR p.tru ca pe la ei n-a mai fost.Il vei sustine si atunci?

  40. nae

    Puscariabilul Stanciu,vrea sa fie ales ! Nu conteaza pentru el pe liste participa la alegeri !

  41. Anonim

    Adelina;unde esti?

  42. utu

    Groapa de gunoi este mare in care intra toti PP-DD -istii cu DDiaconescu in frunte.

    MIZERABILILOR……….

  43. ana

    mult succesd-na O . Abrudanu

  44. Dan

    Ce adunaratura! Mai mare rusinea!
    Macar Bode sau Nosa au avut prezenta buna in Parlament, da un taran devenit „domn” peste noapte,cum e Mocanu care nici sa scrie bine nu stie, cum sa ne reprezinte?
    Stanciu, Abrudan si Mocanu TRASEISTI AI NESIMTIRII!

  45. Anonim

    ce a facut bode in parlament???? :)))) sa nu uitam prima lui declaratie dupa ce a fost numit ministru. Habar nu avea cu ce se ocupa ministerul pe care tocmai fusese numit sa il conduca! De tot rasu.
    Oricat il vedeti de taran pe mocanu, nu-l vad sa faca asemenea greseli!!!!!!!!!!

  46. gal samuel

    MULT SUCCES DOMNULUI HALER OTTO ,UN OM DEOSEBIT DE VALOROS ,MERITA-TI SA CASTIGATI ACEST COLEGIU .DUMNEZEU SA VA AJUTE !,SUNTETI UN OM VALOROS DE CARE SALAJUL ARE NEVOIE .UN OM PERFORMANT CU EXPERIENTA PROFESIONALA.

  47. Domitian Pasca

    Se pare ca unii oameni nu au ce face numai sa scrie in numele altora. Domnule „pasca domitian octombrie 10, 2012 at 4:52 pm” ajunga sa te compatimesc pentru ca folosesti numele meu pentru a posta fel si fel de mesaje. Tin sa cred ca esti egal cu 0 si reprezinti pleava societatii. Postati fratilor in numele vostru nu in numele altora. Chiar nu v-ati plictisit de atata prostie. Zicea cineva … Doua lucruri stim ca sunt infinite, universul si prostia umana, insa la ultima ma mai gandesc. Nu ma cobor la nivelul vostru sa postez la fiecare comentariu pe care il faceti in numele meu. O zi buna.

  48. Anonim

    mocanule esti un mare gunoi

    1. Anonim

      iar tu esti un mare tomberon!

    2. Anonim

      Zise bode, ministru la gunoaie

Leave a Comment